Kul att du hittat hit!

2016 bestämde vi oss att säga upp våra anställningar som snickare och ta steget ut och starta eget byggföretag. Vi hade varken inbokade uppdrag, verktyg eller pengar när vi tog klivet ut på vattnet, men vi visste att vi hade kunskapen och erfarenheten samt styrkan som bröder med våra olikheter att kunna bygga och driva företaget ihop.

Efter vi fått ordning på all pappersarbete brände vi över till Öland för att köpa vår första begagnade skåpbil av en circusägare. Hem körde vi mitt i högsommarvärmen med nervevade rutor då ac:n var trasig. Vi la 3 dagar på att polera, laga och städa bilen. Den blev faktiskt riktigt fin 🙂

Påväg till  banken för att komma ordning med dom sista papprena ringde telefonen och där fick vi vårt första uppdrag. De ville ha hjälp i en vecka, de slutade med att vi var där 6 månader. I samband med detta uppdraget fick vi in fler jobb och vi började då komma på fötter och  skapa oss ett namn i Göteborg.

Idag 2024 är vi 10 anställda och med ett stort nätverk med underentreprenörer kan vi nu egentligen utöra vad som helst inom bygg med totalentreprenad.

För oss har det alltid varit viktigt att du som kund ska förstå från start till mål hur projektet ska utföras och vad det kostar.

 

Exempel på arbete vi utför är: nyproduktion, utbyggnader, renoveringar, husbyggnation, ombyggnation/tillbyggnad, kök, takbyte, badrum, golvläggning, väggar, fasad, fönsterbyte, altaner med mera.